down-arrow-white

Een vrolijk winkelconcept voor kinder modeketen ZEB for Stars

ZEB for Stars is een nieuwe multibrandstore voor kinderen in Vlaanderen. Met een groot aanbod aan merken zoals Only, Jack&Jones, Liu Jo, Name It, Antony Morato, Levis, Fila, ... kunnen kinderen tussen 2 en 16 jaar er zeker hun goesting vinden. Glotec ontwikkelde voor hen de bemeubeling en interieurelementen passend in een speels winkelconcept voor de winkel in Torhout. 

Een jeugdig en flexibel winkelconcept

Glotec realiseerde een jeugdig winkelinterieur met verschillende corners in een speelse setting. Het geheel is kleurrijk, maar toch stijlvol en strak. Het meubilair is flexibel en biedt tal van presentatiemogelijkheden voor de kledij.  

Project
Een vrolijk winkelconcept voor kinder modeketen ZEB for Stars
Wat we deden
Engineering, Productie, Uitrol & logistiek, Service & montage

Een speels interieur

Het interieur werd tot in de puntjes afgewerkt en het geheel zorgt voor een aangename en kidsproof shopervaring. Er werd gewerkt met een specifieke parelmoer poedercoat en gekleurde effecten om het geheel een vrolijke look te geven. In totaal werden 6 verschillende kleuren gebruikt. Dit in combinatie met een variatie aan materialen – hout, metaal, kunststof – zorgt voor een speelse afwerking. 

kleurrijk, maar toch stijlvol en strak

Volgend project
Gedigitaliseerde infodisplays voor de showroom van BMW

Interesse om met ons samen te werken?

Maak een afspraak