down-arrow-accent

Diensten

Glotec is jouw ervaren partner in de ontwikkeling en productie van winkelinrichtingen en -meubilair, displays en oplossingen op maat. Wij ontwikkelen onze producten met het oog op gebruiksgemak, functionaliteit en esthetiek.

Winkelinrichting

Glotec is al meer dan 30 jaar specialist in de creatie van winkelinrichtingen en -meubilair. We onderzoeken eerst de technische haalbaarheid van je vraag of ontwerp, we bekijken op welke manier we het ontwerp kunnen optimaliseren en gaan dan pas over tot productie. Jouw product staat bij ons centraal en we streven ernaar jouw artikelen maximaal tot hun recht te laten komen. Op onze site beschikken wij over een uitgebreid machinepark dat ons toelaat alles zowel in metaal als in hout af te werken.

Producten: Rekken / stijlen / wanden / shopfitters / hangsystemen / legplankjes / crossbars / midmeubels / kleine tafeltjes / paskamers / shop in shop

Displays

Bij de ontwikkeling van onze displays houden we rekening met elk aspect van de levenscyclus van de display - stockage, transport, montage en updates van de campagnes - en streven naar absoluut gebruiksgemak en optimalisatie van alle kosten die hieraan verbonden zijn. Al onze displays zijn compact, functioneel en esthetisch. We zorgen ervoor dat onze displays modulair zijn en kunnen op vraag van de klant zorgen voor een high-end afwerking, integratie van verlichting en andere personalisaties in functie van het product.

Oplossingen op maat

Wij creëren voor jou ook producten op maat. Heb je een specifieke vraag of probleem? We denken graag mee na over mogelijke oplossingen. Kom eens langs om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ontdek hier onze projecten.

Interesse om met ons samen te werken?

Maak een afspraak