down-arrow-white

Onze aanpak

In elke stap van onze werking stellen wij jouw vraag centraal. We gaan steeds een stapje verder en denken mee na over de ontwikkeling van innoverende systemen en meubelen die jouw artikelen maximaal tot hun recht laten komen.

Onderzoek

Elk van onze projecten wordt voorafgegaan door grondig onderzoek. In een eerste fase denken we na over hoe we jouw probleem of vraag kunnen aanpakken. We werpen een kritische blik op de briefing en geven enkele aanbevelingen die het ontwerp kunnen optimaliseren. Op basis van dit voorbereidend onderzoek wordt de offerte opgemaakt.

Ontwikkeling

Zodra er een akkoord bereikt wordt over de offerte, starten we met de ontwikkeling van je project. We werken de eerste ontwerpen en tekeningen technisch uit en ontwikkelen in de meeste gevallen een prototype. Tijdens deze periode gaan we regelmatig met jou in gesprek tot we zeker zijn dat het product voldoet aan alle verwachtingen.

Productie

Als alle aanpassingen zijn gebeurd en je helemaal tevreden bent over het eindresultaat, gaan we over tot productie. We bestellen alle onderdelen, overlopen het project met de productieleider en de nodige opdrachten worden doorgegeven aan de specifieke afdelingen. Doorheen het proces wordt de kwaliteit continu gecontroleerd.

Transport & plaatsing

Als de productie is afgewerkt, zijn wij klaar om je product te verpakken en te leveren. Via onze laadkade kunnen wij alles efficiënt vervoeren en verschepen indien nodig. Nadat we je producten hebben afgeleverd, staan we, indien je dat wenst, ook nog in voor de plaatsing en montage. Indien nodig beschikken wij over een magazijnruimte van 7000m2 waar we de nodige stockagebuffer kunnen voorzien voor piekmomenten.

Wij gaan in dialoog met de klant.

- Pieter Billiet

Interesse om met ons samen te werken?

Maak een afspraak