down-arrow-white

30 jaar expertise

Doorheen de tijd heeft Glotec een onmiskenbare expertise opgebouwd in het creëren van retailoplossingen, maar we zijn tevens actief in heel wat verschillende sectoren. We vinden het belangrijk om als bedrijf continu te blijven innoveren. Dit resulteerde bijvoorbeeld in onze unieke, zelf ontwikkelde ladedisplays. Glotec heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in metaalbewerking, maar sinds enkele jaren hebben we ook een schrijnwerkerij voor de verwerking van houtproducten, om zo nog betere oplossingen aan onze klanten te kunnen bieden.

Geschiedenis

Glotec heeft reeds 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van winkelinrichtingen en displays op maat. Ons familiebedrijf ging in de jaren 90 van start met de overname van een metaalverwerkingsfabriek. Kort na de eeuwwisseling zijn we verhuisd naar onze huidige locatie, die in 2015 uitgebreid is tot de huidige site met een totaal oppervlakte van 7000 m2. 

Machinepark

We hebben een uitgebreid machinepark dat ons in staat stelt je van een perfect afgewerkt product te voorzien. Naast machines voor de verwerking van metaal, zoals verschillende lasersnijmachines voor platen en buizen, hebben wij sinds een aantal jaar ook machines die instaan voor de verwerking van hout. Wij hebben een zeer hoge productiecapaciteit en kunnen bijvoorbeeld 800 lopende meter per dag lakken met onze poederlakkerij. Wij blijven ons machinepark steeds uitbreiden om aan al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Team

Wij hebben voor jou een gemotiveerd en klantgericht team klaarstaan. Bij ons heerst er een familiale sfeer en wij vinden het belangrijk dat er direct contact is tussen iedereen op de werkvloer. Onze belangrijkste doelstelling is het dagelijks bieden van topkwaliteit aan onze klanten.

Bekijk hier onze vacatures. 

Interesse om met ons samen te werken?

Maak een afspraak