down-arrow-white

Een strakke display voor Floorify

Floorify contacteerde Glotec met de vraag om een stijlvol en strak displaymeubel te ontwerpen om hun vinylvloeren beter te kunnen presenteren. De nadruk moest liggen op de vloer en het geheel moest een strakke en moderne look ’n feel hebben.

Zwevende lades ter ondersteuning van het product

De display werd ontworpen om deze dunne vinylvloer mooi te kunnen tentoonstellen. We creëerden een systeem waarbij de vloerstalen worden ondersteund in het midden, waardoor je de illusie krijgt dat deze ‘zweven’ tussen de lades. Het geheel oogt strak en minimalistisch en is een echte eye-catcher in de showrooms. Daarbovenop bevat de display een ingewerkte lichtbak met Led-verlichting, waarbij de bekabeling netjes achteraan het meubel werd weggewerkt. 

Project
Een eye-catcher in de showrooms
Wat we deden
Concept, Engineering, Prototyping, Productie, Uitrol & logistiek, Service & montage

Optimale levering en snelle montage

Het meubel wordt zo goed als volledig voorgemonteerd in ons atelier en klaargemaakt voor vervoer. Bij montage in de showroom hoef je alleen nog maar de productstalen in te klikken en het legbord en de lichtbak op de display te monteren. Deze snelle montage zorgt voor besparing in tijd en budget en voor een enorm gebruiksgemak. 


Volgend project
Een vrolijk winkelconcept voor kinder modeketen ZEB for Stars

Interesse om met ons samen te werken?

Maak een afspraak