down-arrow-white

Contactloze ontsmettingszuil voor Virusstop Club

Contactloze ontsmettingszuil voor Virusstop Club

Sinds de coronacrisis behoort handen ontsmetten tot ‘het nieuwe normaal’. Bedrijven, winkels, horeca ... allemaal moeten ze bezoekers de mogelijkheid bieden om hun handen te desinfecteren. Virusstop Club heeft er zijn missie van gemaakt om de virusstrijd te winnen, met innovatieve oplossingen waaraan Glotec zijn steentje bijdraagt.

Efficiënt en elegant

Virusstop Club is een initiatief van gedreven ondernemers die streven naar een virusvrije werk- en leefomgeving. De firma zocht een partner om een ontsmettingszuil te ontwikkelen die grondig en efficiënt zijn werk doet én er nog fraai uitziet ook. Ze klopten bij Glotec aan met hun verlanglijstje, en wij vinkten moeiteloos al hun eisen af.

Project
Contactloze ontsmettingszuil
Wat we deden
Concept, Engineering, Prototyping, Productie, Uitrol & logistiek

Design met een plus

Tijdens een brainstormsessie werden de belangrijkste vereisten in kaart gebracht. De dispenser moest netjes in de zuil worden ingebouwd in plaats van opgebouwd. Hij moest contactloos werken. En ook vermijden dat alcoholgel op de zuil of de grond belandt. Dat oogt niet alleen slordig, maar veroorzaakt nog vlekken ook. Glotec ontwierp een ranke, gepersonaliseerde zuil in gepoedercoat staal. 

We ontwikkelden verschillende varianten, zowel zonder als met scherm van 15 of 24 inch. De digitale schermen laten toe om gepersonaliseerde informatie te tonen, draadloos te bedienen via een pc. Om je handen te ontsmetten, plaats je ze gewoon in de opening. De sensor zorgt ervoor dat de ingewerkte dispenser automatisch zijn werk doet.


- Glotec toonde zich een partner die meedenkt met de klant om écht vernieuwende oplossingen te creëren. Op naar een virusvrije wereld!
Volgend project
Een strakke display voor Floorify

Interesse om met ons samen te werken?

Maak een afspraak